sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Anjovispasta, Vol. 2 ja Samae Koskinen, Vol. 1

Jokin aika sitten kirjoitimme blogiin anjovispastasta. Viikonloppuna tuli taas "nyhjää tyhjästä" -tilanne eli täytyi tehdä lounasta niistä aineksista, mitä jääkaapissa sattui olemaan. Siellä oli paketti anjovista, lehtipersiljaa ja kermaa. Niistä tulikin aivan erinomainen anjovispastan uusi kermainen versio. 



Kermaiseen anjovispastaan tarvitset: 

spaghettia
1 tölkki anjovisfileitä
3 valkosipulin kynttä
oliiviöljyä paistamiseen 
1  dl lehtipersiljaa hienonnettuna
reilu loraus kuohukermaa
mustapippuria
puolikas sitruuna

1. Laita spaghetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. 
2. Hienonna valkosipulinkynnet ja lehtipersilja. 
3. Kuullota valkosipuli oliiviöljyssä. Älä missään tapauksessa anna ruskistua!
4. Lisää pilkotut anjovisfileet ja lehtipersilja. 
5. Lisää kerma ja rouhi mukaan mustapippuria, anna kiehahtaa. 
6. Purista mukaan hieman sitruunanmehua antamaan happamuutta. 
7. Sekoita kastike keitettyyn spaghettiin. 

Superhelppoa ja hyvää!

Musiikiksi anjovispastalle sopii Samae Koskisen albumi vuodelta 2006: Vol. 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti