Hauen fileointi (ruodottomat fileet)
Kalapihviresepteissä kala hienonnetaan usein lihamyllyllä, mutta ne käytimme tavallista tehosekoitinta ja se toimi ihan hyvin.
Haukirapupihvit
4 hengelle tarvitset:
500 g haukifileitä
170 g taskuravunlihaa
2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
puolikkaan sitruunan mehu
nippu tilliä
valkopippuria
1,5 tl suolaa
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset.
- Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
- Silppua nippu tilliä.
- Sekoita tehosekoittimessa haukifileet, taskuravunliha, kuohukerma, kananmunankeltuaiset ja sitruunanmehu.
- Sekoita valkuaisvaahto ja tillisilppu lopuksi varovasti sekoittaen. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Paista voissa lettupannulla molemmilta puolilta.
- Koristele annos kapriksilla ja tillillä.
Haukirapupihveille kastikkeeksi sopii erinomaisesti tartarkastike.
Tartarkastike
1 dl kermaviiliä
1 dl majoneesia
1 maustekurkku
2 rkl sipulia hienonnettuna
1 rkl kaprista
2 rkl tilliä silputtuna
2 rkl sitruunamehua
suolaa
pippuria
Hienonna ainekset ja sekoita keskenään.
Hienonna ainekset ja sekoita keskenään.
Tarjosimme pihvit perunasurvoksen kanssa.
Soittolistalla tällä kertaa mm. Ultra Brata, Kasevaa ja Ultravoxia. Enjoy!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti