lauantai 7. tammikuuta 2017

Sitruuna-anjovispastasta uusi klassikko

Teimme tänään erinomaisen hyvää pastaa näistä jääkaapista löytyneistä aineksista: 



Pastaan kahdelle tarvitset: 

paketin eli 100 g anjovisfileitä

puolikas sitruuna
salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
2 -3 rkl kapriksia
oliiviöljyä
lehtipersiljaa
pecorinoa tai parmesania
tagliatellea tai spagettia

1. Laita pasta kiehumaan ohjeen mukaan.

2. Silppua sipulit ja raasta sitruunankuori. Pilko anjovisfileet. Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä.
3. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja lisää pilkotut anjovisfileet, kaprikset sekä raastettu sitruunankuori. Hauduta hetki miedolla lämmöllä. Mausta mustapippurilla.
4. Valuta pasta ja ota pastan keitinvettä hieman talteen. Sekoita pasta ja kastike paistinpannulla, lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä. 
5. Sekoita lopuksi joukkoon lehtipersilja ja tarjoa pecorino- tai parmesaaniraasteen kanssa.

Älyttömän helppo ja maukas pasta pääsee varmasti arkiruokarepertuaariin.



Tällä kertaa soittolistalla mm. Royalsia, Black Sabbathia ja Zombiesia. Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti